Clip on Extensions

Billige Clip on/off extensions

Clip on/off også kaldt clip in hairextensions er til dig, der blot ønsker fylde og længde for en dag og noget du selv kan tage af og på. Vores pakker indeholder 80-90 gram ægte remi hår, som er nok til et fint hår, har du tykt hår skal du bruge 2 pakker. Se længere nede omkring påsætningen af clip on og andre nyttige informationer.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Hvad er clip on/off hårextensions

Clip on/off extensions er baner af hårextensions, hvorpå der er syet clips med en silikone kant for at beskytte dit eget hår. Clip in som nogen også kalder det er ideel til dig som ønsker hurtigt langt hår eller fylde, men kun ønsker en midlertidig løsning, som du selv kan tage af og på. Fordelen ved clip on er, at du kan tage dem ud når du skal i bad, til træning eller sove og herved har du mulighed for, at vaske dit eget hår helt normalt og skifte frisure fra dag til dag. Vores hår er selvfølgelig 100 % ægte remi hår og derfor kan du style det som du ønsker. Husk dog og anvend noget varmebeskyttende så dine clip ons holder så længe som muligt. Vores pakker indeholder 8 baner med i alt 13 clips fordelt på banerne, så her er mulighed for, at påsætte dem som det passer ind til dit eget hår. Metoden er meget skånsom, da du ofte kun har dem i nogle timer eller en aften ad gangen, men ønsker du mere permanente hårextensions, tilbyder vi mange metoder indenfor hårpåsætning i Aalborg.

Hvordan påsætter jeg clip in extensions

Clip in extensions er nemme at påsætte når du lige får det lært. Som man siger, øvelse gør mester og sådan er det også med dette. Vi har dog lavet en guide til dig, hvordan du påsætter dine nye clip on/off extensions. Denne guide kan du læse her: Påsætning af clip on/off hår. 

Hvordan vasker jeg mine clip on extensions

Jeg anbefaler, at du passer og plejer dine nye clip on extensions som dit eget hår. Det handler om at tilføre håret en masse fugt og derfor er det også produkter der tilfører fugt du skal anvende. Du må ikke gå i bad med dine nye extensions, da de påsatte clips kan ruste ved dette og det er en god ide at flette håret sammen når du ikke bruger det. På denne måde holder dine nye clip on/off sig pænere i længere tid. Du kan læse en mere udførlig guide omkring vask og pleje af clip in extensions lige her.