Cookie- og privatlivspolitik

Dette website ejes og vedligeholdes af:

Queeninfashion.dk Kayerødsgade 21 c

9000 Aalborg

Mail: info@queeninfashion.dk

TLF: 42775257

CVR: 33437595

Hvad anvendes cookies til?

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelse på vores shop så du får den bedste oplevelse ved besøget. Desuden bruger vi cookies til at måle trafik, så vi får en ide om hvor mange besøgende vi har og hvor de kommer fra, så vi hele tiden kan forbedre os. Sidst men ikke mindst bruger vi cookies til affiliate marketing.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tektsfil der gemmes i din browser, så den kan genkende at du har besøgt vores side med det formål som skrevet ovenover. Filen indeholder IKKE virus og vi gemmer ingen personlige oplysninger om dig.

Hvordan slettet jeg cookies?

Ønsker du at slette cookies så følg denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan bruger vi dine personoplysninger

Vi vidergiver aldrig dine personoplysninger til 3.part, medmindre du har givet os tilladelse til dette, enten via konkurrence, køb på shoppen eller tilmelding til nyhedsbrev.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger håndteret fortroligt og sikkert. Vi bestræber os altid efter at have den støreste og nyeste sikkerhed omkring dine oplysninger. Men vi kan aldrig garantere  en 100 % sikker dataoverførsel over internettet, da der altid vil være en risiko herved. Det er således på eget ansvar at du afgiver dine personlige oplysninger.

Du har ifølge persondataloven altid mulighed for at få dine personoplysninger slettet eller blokeret hvis de oplysninger vi ikke har er forkerte eller vildledende. 

Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger samt data. Klagen skal indgives til Datatilsynet (jf. persondataloven § 58, stk. 1)