FAQ om hår-extensions

FAQ om hår-extensions hos queeninfashion

Hvad er Remy og ikke remy hår?

 

Forskellen på de 2 typer er kvaliteten.  Ægte remy hår er hår hvor alle strå vender sammen vej, og håret er 100 % menneske hår. Dette gør at håret ikke filtrer så nemt og holder sig pænt i meget længere tid med den rette pleje.

Ikke-remy hår er også 100 % menneske hår, men her kan man ikke være sikker på at alle strå vender ens, og derfor får du nemmere et filtret hår, der er svært at tæmme.

 

 

Hårfarvning?

Man kan godt farve sine extensions, men højst 1-2 toner mørkere ALDRIG lysere. Dine extensions kan ikke tåle at blive bleget, og vi anbefaler heller ikke at farve håret. Hvis du alligevel farver det, fra falder din garanti.

 

Holdbarhed?

Holdbarheden afhænger af, hvordan du plejer dine extensions. Hvis du plejer dem som anbefalet, med gode produkter, kan holdbarheden variere fra 4 måneder til 1 år afhængig af, hvilket mærke du har købt.

 

Metoder hos os?

Jeg har kursus-bevis i hot og cold fusion.

Hot-fusion: Her sidder der en lille tip af keratin på hver tot. Keratinen opvarmes med en connector omkring en tot af dit eget og herefter sidder totten fast.

Cold-Fusion: Her sættes hver tot extensions fast om en tot af dit eget hår ved hjælp af en lille silikone ring. Dette er en super nem metode, og når der er behov for at dine totter flyttes op, åbner man silikone ringen og sætter totten længere op.

 

Fedtet hår?

Har du tildens til at dit eget hår fedter, anbefaler jeg at du bruger en tør-shampoo hver anden dag i stedet for at vaske håret. Da dette også er sundest for dit eget hår.

 

Aftagning?

Hot fusion aftages med keratin-remover. Dette er noget væske man drypper på hver tot ved bondingen og lader sidde 5-10 minutter. Herefter kan totten pilles ud.

Cold fusion aftages ved at klemme med en tang om den lille silikone ring, og herefter er totten lige til at trække af eller rykke længere op.

 

Filtret hår?

Sørg for at rede dit hår med en extensions-børste flere gange om dagen. Når dine totter begynder at vokse ud kan der danne sig små filt-totter inde ved hovedbunden. Dette skyldes, at dine egne strå har svært ved at falde ud og derfor filtrer sig sammen med dit hår. Minimer dette ved at rykke totterne forsigtigt fra hinanden.

 

Hvor langt skal mit eget hår være?

Jeg anbefaler 10-15 cm, da det ellers kommer til at syne at det er påsat hår.

 

Klipning efter påsætning?

Jeg klipper ikke til, da jeg ikke er uddannet frisør. Jeg anbefaler altid, at man går til en frisør og får det klippet, så det kommer til at falde bedst ind med dit eget og ingen kan se det er påsat hår.

 

Kan jeg krølle og flade håret?

Da det er ægte menneske-hår kan du gøre med det som med dit eget. Jeg anbefaler dog, at bruge heat-protector for at skåne håret mest muligt.

 

Hvilken farve skal jeg købe?

Hvis du har svært ved at finde en farve anbefaler jeg, at du kommer ind i butikken. Ellers vælg en farve, der er en tone mørkere end dit eget, da dette ser mest naturligt ud.

 

Kan håret afbleges?

Vi anbefaler IKKE at afblege håret, da det i forvejen er behandlet mange gange. Det er dit eget ansvar hvis du afbleger det.

 

Hvor meget skal jeg købe?

En finger-regel siger:

Tyndt til almindeligt hår: 100 stks 1 g totter, giver en fuld påsætning.

Kraftigt til meget kraftigt hår: 120 til 170 stks, 1 g totter, giver en fuld påsætning.