Tøj

Trænger du til nyt tøj til din garderobe, så er Queen in Fashion det rette sted at opfriske både basis tøjet og fest tøjet. Hos os finder du et bredt udvalg af modetøj, sko og accessories til kvinder. Synes du, det kan være svært at finde ud af, hvilke farver der klæder dig bedst? Så læs mere nede i bunden.

1 til 36 ud af 92

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 36 ud af 92

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Online modetøj til kvinder, shop hele døgnet.

Har du en god basis garderobe, kan du altid mixe og matche med farver og accessories, for både at nedtone og optone dit tøj til sit formål. Uanset hvad din økonomi er til, er vi sikre på at, du kan finde noget hos os, da vi ønsker at være billigst med damemode men samtidig have et unikt udvalg som du ikke finder alle steder. Desuden tilbyder vi også tøj på afbetaling med ViaBill. Hos Queen in Fashion kan du shoppe hele døgnet og få pakken leveret indenfor få dage.


Hvilke farver passer til dig, når du køber tøj?

Er du en af de kvinder som ofte ender med at købe tøj i sort, grå og hvide nuancer, fordi du er usikker på hvad der klæder dig? Så læs med her, for her kommer en lille guide til dig, så du kan finde det tøj og de farver der klæder dig bedst, afhængig af din hudtone. Hvis du ønsker, at læse mere om kropsformer, tryk her.


Find din hudtone.

Inden du starter med at finde ud af, hvilke farver der klæder dig, skal du se på din naturlige hårfarve, øjenfarve og hudtone, men mest af alt din undertone i huden, da den afgører om du er bedst i de varme eller kolde farver.


Du finder din hudtone på flere måder.

1: Vend dit håndled og kig på dine blodårer på indersiden. Er de grønlige er du den varme type, er de blålige er du den kolde type. Har du svært ved, at vurderer farven, kan du også forsøge dig med en anden metode.

2: Tag et stykke hvidt papir op imod dit ansigt og stil dig i naturlig lys. Er du lilla eller lyserød i huden i forhold til papiret har du en kold undertone, er du derimod olivenfarvet eller hen i det gule, har du en varm undertone.

Nu har du fundet ud af hvilken undertone din hud har, så kan du finde det tøj og make-up der klæder dig bedst.

Disse farver klæder din hudtone bedst:


Varm hudtone skal bruge disse farver

Er du kommet frem til, at du har de varme undertoner i huden, kan du med fordel klæde dig i tøj der har jordfarver aka efterårsfarver. Dette kan være orange, gul, grøn, brune og gyldne nuancer samt stærke og varme røde farver. Disse farver gælder både tøj og make-up og ønsker du smykker vil guld smykker klæde dig bedst.


Kold hudtone skal bruge disse farver.

Har du en kold hudtone, vil du med fordel kunne iklæde dig tøj i alle afskygninger samt bære make-up i farverne sort, hvid, grå og blå i mange nuancer. Sølv smykker vil passe bedst til din hudtone.

Det er heldigvis sådan, at ingen skal bestemme hvilke farver tøj du skal klæde dig i, men vælger du farver der er modsat din hudtone, så brug den længst væk fra din ansigt, da du hurtigt kan fremstå grå og rødmosset i huden ved at sætte den op imod din hud.