Bukser

Bukser til damer

Står du og mangler et par dame bukser, så har vi herunder et udvalg af de nyeste buksemodeller. Mangler du trænings bukser, joggingbukser eller et par kvinde bukser, så finder du det online her.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Find bukser til kvinder

Bukser og jeans var for mange år tilbage forbeholdt mænd og blev ofte brugt af arbejderklassen. Men i dag er det heldigvis blevet enhver kvindes eje, og derfor har vi også et bredt udvalg, som du kan vælge imellem til forskellige lejligheder.

Ønsker du et afslappende look til en aften på sofaen eller mangler du bukser til træning, så har vi både træningsbukser og træningstights og de mere løstsiddende joggingbukser i forskellige farver og design. Er du mere ude efter at, skabe et moderigtig look, har vi også de mere stilfulde og smarte modebukser til damer som f.eks. de populære coatede bukser i sort læderlook. Så uanset hvilken årstid vi har, er bukser og dame jeans altid anvendelige og kan anvendes til både hverdag og fest, det afhænger helt af, hvad du styler det op med.

 

Hvad er bukser?

Bukser er en beklædningsdel, som dækker dig fra talje eller hofte og ned til anklerne og ofte kan bukser knappes og lynes, men de fås også blot med stretch så de blot er til at trække på.

Bukser blev først anvendt af kvinder omkring 1960’erne, før den tid brugte kvinder primært kjoler og bukser var forbeholdt mændene. Det var dog først i 1970’erne at kvinderne begyndte at iføre sig bukser som en almindelig beklædningsgenstand. På dette tidspunkt, var bukserne meget farverige, spraglede og tilhørte flipperne. Stoflapper blev syet på og det var kun fantasien der satte grænsen for hvordan de skulle se ud. Sidst i 1970’erne var bukserne kommet for, at blive, de blev brugt til både hverdag og festlige lejligheder og havde enten meget vidde, det vi kalder bukser med svaj eller kassebukser, eller også var de indsnævret ved anklerne. I dag er bukser en del af enhver kvindes garderobe og bruges både til hverdag, job og festlige lejligheder.