Jeans

Jeans til damer

Queeninfashion tilbyder jeans af høj kvalitet til kvinder, som leder efter kvalitet, god pasform og lækkert design. Det rette par jeans kan få dig til at stråle, mens et andet kan give dig krise. Forkæl dig selv, og vælg det rette par. Læs mere om de forskellige typer jeans i bunden.

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side

Dame jeans til både hverdag og fest

Find dit favoritpar og match det op eller ned med vores flotte toppe eller bluser. Et par jeans kan bruges til alt. De kan benyttes til både hverdag og fest. Til hverdag er de behaglige med et par sneakers og en almen bluse, til fest kan det hele toppes med et par stilletter og en festtop - det hele krydret med accessories. Man finder ikke bare lige det rette par jeans, hvilket er årsag til vores sortiments størrelse. Vi udvælger kun de bedste par, og vi bruger tid på at beskrive dem, så du som kunde ikke overraskes, når du står med varen i hånden. Ydermere tilbyder vi en fast lav pris på fragt, så du kan prøve dine jeans derhjemme.

Hvilken type jeans skal jeg vælge?

Herunder har jeg forsøgt at liste de mest købte dame jeans ned og beskrevet lidt om deres facon og hvilken type form de forskellige matcher til.

Hvad er skinny fit jeans?

Skinny fit jeans kendetegner den smalle silhuet. Buksen er smal fra lår og ned til anklerne og er ofte lavet i et denim stof med stretch. Skinny fit jeans er rigtig gode til dig med lange ben og slanke ben, da de fremhæver dine flotte ben.

Hvad er straight fit jeans?

Straight jeans til damer, er en model som de fleste kvinder kan bruge uanset kropsform. Denne model sidder til i taljen og lårene og går lige ned fra knæ til ankler. Disse bukser er ofte lavet i et mix af bomulds denim og stretch. Stretch gør jeansene mere behagelige at have på og gør at de sidder til og ikke bliver løse. Disse bukser er specielt gode til dig med korte ben, da de giver en illusion om lange ben.

Hvad er slim fit jeans?

Nummer tre af de smalle jeans er slim fit jeans. Denne model adskiller sig fra de andre ved, at være smal hele vejen ned, fra talje til fod, derfor er de også oftest lavet i et mix med stretch. De klæder enhver kvinde med lange og slanke ben.

Hvad er boyfriend eller curvii jeans?

Navnet siger det hele. Dette er en model der sidder løst omkring hofte og lår og ender ud i smallere ben. De er perfekt til dig der har lidt større lår og hofte. De klæder dig der har en lille bagdel, da de får den til, at syne af mere. De kan selvfølgelig også bruges af dig der blot ønsker et par afslappende og løse jeans.

Hvad er bootcut jeans?

Bootcut jeans kendetegnes ved, at de sidder stramt til over numsen lår og fra knæene og ned har de vidde. Denne model er rigtig god til dig der har de meget almidelige kvindelige former

Hvordan vasker jeg mine jeans?

Jeans er meget holdbare og slidstærke hvis du passer godt på dem når du vasker dem. Derfor kommer der her et par gode råd.

-       Vend altid vrangen ud på dine jeans, på denne måde bevarer du farven i længere tid og slider ikke unødigt på overfladen af dine jeans.

-       Vask dine jeans med tilsvarende farver, da de ofte kan afgive farve de første par gange.

-       Hold på farven! Kom et par spk eddike i vaskemaskinen sammen med sæbe og brug ALDRIG skyllemiddel.

-       Hæng dine bukser til tørre med retsiden udad og kom dem aldrig i en tørretumbler, da der herved kan krympe og komme ud af facon.