Jeans

Læs mere om de forskellige typer jeans i bunden.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Hvilken type jeans skal jeg vælge?

Herunder har vi forsøgt at lave en liste med jeans og beskrevet lidt om deres facon og hvilken type form de forskellige matcher til.


Hvad er skinny fit jeans?

Skinny fit jeans kendetegner den smalle silhuet. Buksen er smal fra lår og ned til anklerne og er ofte lavet i et denim stof med stretch. Skinny fit jeans er rigtig gode til dig med lange og slanke ben, da de fremhæver dine ben.


Hvad er straight fit jeans?

Straight fit jeans til kvinder, er en model som de fleste kan bruge uanset kropsform. Denne model sidder til i taljen og lårene og går lige ned fra knæ til ankler. Disse bukser er ofte lavet i et mix af bomulds denim og stretch. Stretch gør jeansene mere behagelige at have på og gør at de sidder til og ikke bliver løse. Disse bukser er specielt gode til dig med korte ben, da de giver en illusion om lange ben.


Hvad er slim fit jeans?

Denne model adskiller sig fra de andre ved, at være smal hele vejen ned, fra talje til fod, derfor er de også oftest lavet i et mix med stretch. De klæder enhver kvinde med lange og slanke ben.


Hvad er boyfriend eller curvii jeans?

Dette er en model der sidder løst omkring hofte og lår og ender ud i smallere ben. De er perfekt til dig der har lidt større lår og hofte. De klæder dig der har en lille bagdel, da de får den til, at syne af mere. De kan selvfølgelig også bruges af dig der blot ønsker et par afslappende og løse jeans.


Hvad er bootcut jeans?

Bootcut jeans kendetegnes ved, at de sidder stramt til over numsen og lår, og fra knæene og ned har de vidde. 


Hvordan vasker jeg mine jeans?

Jeans er meget holdbare og slidstærke hvis du passer godt på dem når du vasker dem. Derfor kommer der her et par gode råd:

-       Vend altid vrangen ud på dine jeans, på denne måde bevarer du farven i længere tid og slider ikke unødigt på overfladen af dine jeans.

-       Vask dine jeans med tilsvarende farver, da de ofte kan afgive farve de første par gange.

-       Hold på farven: Kom et par spiseske eddike i vaskemaskinen sammen med sæbe og brug ALDRIG skyllemiddel.

-       Hæng dine bukser til tørre med retsiden udad og kom dem aldrig i en tørretumbler, da de herved kan krympe og komme ud af facon.