Korte Kjoler

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

Hvilken kjole skal jeg vælge?

Her hos Queen in Fashion finder du et bredt udvalg af forskellige kjoler både til hverdag og festlige begivenheder. Skal du bruge en kjole til hverdag og arbejde, så anbefaler vi, at du vælger den mere klassiske og ikke alt for korte kjole, måske kan du endda med fordel vælge en af vores midikjoler. Skal du derimod i byen med dine veninder, så kan du sagtens vælge den lidt mere vovede og korte kjole. Leder du efter en kjole til de lune sommeraftener, så anbefaler jeg at du vælger en af vores maxi eller midi kjoler.

Hvilken kjole passer til din kropsform?

Der findes flere forskellige kropsformer, så for at finde den kjole der klæder dig bedst skal du først finde ud af hvilken form du har. Der findes både, pære, æble, timeglas og stolpeform. Hvilken er du? For at finde ud af dette, stiller du dig foran et spejl hvor du kan se hele din krop. Herefter finder du din kropstype i vores lille guide her.

 Kropsformer

Timeglas form:

Du har brede hofter.

Du har brede skuldre.

Tydelig talje.

Stor brystparti.

Har du timeglasform, skal du sørge for, at kjolen du vælger fremhæver dine flotte former. Du kan stort set bruge alle typer af kjoler så udforsk bare de forskellige stilarter. Du kan med fordel bruge en tætsiddende kjole eller anvend et bælte for at fremhæve din smukke talje.

 

Stolpe/retangelform:

Smalle hofter.

Smalle skuldre.

Ingen talje.

Lille barm.

Har du stolpe/retangel eller H form skal du have fokus på at fremhæve de ting du ikke har så meget af. Herunder talje. Dette gør du ved at bruge kjoler der er figursyet eller anvende et bælte i taljen. Korte kjoler med masse af mønstrer og snit vil klæde en kvinde med stolpeform.

 

Pæreform:

Smalle skuldre.

Brede hofter og lår.

Smal talje.

Er du velsignet med pærform, skal du have fokus på at skabe balance imellem de smalle skuldre og brede hofter, for ikke at se for bred ud omkring numsen. Heldigvis er det blevet mere og mere populært med en bred og stor rumpe, så måske behøver du slet ikke skjule bredden her.

Ønsker du balance skal den smalle overkrop fremhæves. Dette gøres ved at bruge kjoler der har mønstrer, pailetter, bred halsudkæring eller andet i overdelen og en mørk ensfarvet farve forneden. Desuden kan du altid iklæde dig en sort kjole da det mindsker samt swing kjoler.

 

Æbleform:

Brede skuldre.

Brede hofter.

Mindre usynlig talje.

Større mave end barm.

Har du æbleform skal du have fokus på de ting du bedst kan lide ved dig selv. Peplum kjoler vil klæde din figur rigtig godt og skjule maven men fremhæve barmen. Du kan desuden med fordel bruge swing kjoler. Du skal helst undgå kjoler der sidder for stramt lige omkring maven og taljen

 

Kjoler og tøj på afbetaling?

Hos Queen in Fashion kan vi tilbyde en afdragsordning hos ViaBill, hvor du kan opdele dine betalinger helt uden renter og gebyrer. Så kan du købe det tøj du ønsker og vælger ViaBill ved betaling.