Korte Kjoler

Flotte korte kjoler i god kvalitet

Mangler du en ny kjole så har du stor mulighed for at finde din favorit hos Queeninfashion. Hos os finder du altid et stort og bredt udvalg af online korte kjoler.
Kjoler kan bruges til mange lejligheder - derfor har vi bl.a. billige kjoler, sommerkjoler og festkjoler online i denne kategori, alle sammen nogen med kort leveringstid.
Har du svært ved at finde en kjole der matcher din kropsform, så læs yderligere nede i bunden omkring kropstyper.

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

Kjoler er et ”must have

Kjoler er et ”must have” i enhver kvindes klædeskab, kjoler definerer os nemlig som de feminine væsner vi er og fremhæver vores kvindelige former. Men en kjole er ikke blot en kjole, der findes utallige af modeller og designs, skal den være figursyet, tætsiddende, kort eller noget helt andet? Her på shoppen har vi et bredt sortiment af kjoler i forskellige designs og farver og priser, så der er noget for alle. Personligt bruger jeg selv meget kjoler, både til hverdag og fest og elsker en unik kjole der vækker opsigt i bybilledet.

Hvilken kjole skal jeg vælge?

Om du er på udkig efter en hverdagskjole eller en mere festlig kjole til fx nytår, så er du kommet til det rette sted. Her hos Queeninfashion.dk finder du et bredt udvalg af forskellige kjoler. Hvilken kjole du skal vælge, afhænger af hvilken anledning den skal bruges. Skal du bruge en kjole til hverdag og arbejde, så anbefaler jeg, at du vælger den mere klassiske og ikke alt for korte kjole, måske kan du endda med fordel vælge en af vores midikjoler. Skal du derimod i byen med dine veninder, så kan du sagtens vælge den lidt mere vovede og korte kjole. Leder du efter en kjole til de lune sommeraftener, så anbefaler jeg at du vælger en af vores maxi eller midi kjoler. som du alle sammen finder på shoppen

Hverdagskjoler til dig, der elsker at gå i kjole.

Kjoler går meget langt tilbage i tiden og vi, som kvinder bliver ved med at anvende kjoler til både fest og hverdag. Hverdagskjoler kendetegnes ved det mere simple og casual look og er til dig der ønsker, at kunne veksle imellem jeans og kjoler i hverdagen. Hverdagskjolerne kan selvfølgelig altid spices op med de rigtige accessoires og stiletter, hvis du ønsker det lidt ekstra til dit look, men du kan også blot vælge at bruge sneakers eller en lækker ankelstøvle til vores kjoler. Kjolerne fås i mange forskellige farver, de både spraglede og de ensfarvede og vi har selvfølgelig både de korte kjoler og midi kjolerne i vores sortiment af hverdagskjoler. 

Kjoler til fest.

Mange kvinder vælger i dag en kjole når de skal til fest eller større selskaber. Kjoler til fest må gerne være prydet lidt ekstra med pailletter, blonde og andre udsmykninger. Når jeg selv skal til en fest om det er til en fødselsdag eller et større selskab nytårsaften, tænker jeg længe over hvilken kjole jeg skal vælge. Jeg ønsker nemlig, at kjolen passer til anledningen og samtidig klæder netop min figur og kropsform, desuden skal jeg også føle mig tilpas i kjolen, uanset om jeg vælger den lange maxi kjole eller den korte fest kjole. Da det, at vælge en kjole kan være svær for os kvinder, har jeg udvalgt et bredt spektre af forskellige kjoler på Queeninfashion, for at gøre det nemmere for dig. Derfor er jeg også sikker på at du kan finde noget der passer din stil og din fest i vores store kjole samling

Hvilken kjole passer til din kropsform?

Der findes flere forskellige kropsformer, så for at finde den kjole der klæder dig bedst skal du først finde ud af hvilken form du har. Der findes både, pære, æble, timeglas og stolpeform. Hvilken er du? For at finde ud af dette, stiller du dig foran et spejl hvor du kan se hele din krop. Herefter finder du din kropstype i vores lille guide her.

 Kropsformer

Timeglas form:

Du har brede hofter

Du har brede skuldre

Tydelig talje

Stor brystparti

Har du timeglasform, skal du sørge for, at kjolen du vælger fremhæver dine flotte former. Du kan stort set bruge alle typer af kjoler så udforsk bare de forskellige stilarter. Du kan med fordel bruge en tætsiddende kjole eller anvend et bælte for at fremhæve din smukke talje.

 

Stolpe/retangelform:

Smalle hofter

Smalle skuldre

Ingen talje

Lille barm

Har du stolpe/retangel eller H form skal du have fokus på at fremhæve de ting du ikke har så meget af. Herunder talje. Dette gør du ved at bruge kjoler der er figursyet eller anvende et bælte i taljen. Korte kjoler med masse af mønstrer og snit vil klæde en kvinde med stolpeform.

 

Pæreform:

Smalle skuldre

Brede hofter og lår

Smal talje

Er du velsignet med pærform, skal du have fokus på at skabe balance imellem de smalle skuldre og brede hofter, for ikke at se for bred ud omkring numsen. Heldigvis er det blevet mere og mere populært med en bred og stor rumpe, så måske behøver du slet ikke skjule bredden her.

Ønsker du balance skal den smalle overkrop fremhæves. Dette gøres ved at bruge kjoler der har mønstrer, pailetter, bred halsudkæring eller andet i overdelen og en mørk ensfarvet farve forneden. Desuden kan du altid iklæde dig en sort kjole da det mindsker samt swing kjoler.

 

Æbleform:

Brede skuldre

Brede hofter

Mindre usynlig talje

Større mave end barm

Har du æbleform skal du have fokus på de ting du bedst kan lide ved dig selv. Peplum kjoler vil klæde din figur rigtig godt og skjule maven men fremhæve barmen. Du kan desuden med fordel bruge swing kjoler. Du skal helst undgå kjoler der sidder for stramt lige omkring maven og taljen

 

Kjoler og tøj på afbetaling?

Hos queeninfashion.dk har vi en afdrags mulighed med viabill, hvor du kan opdele dine betalinger helt uden renter og gebyrer. Du køber den eller de kjoler du ønsker og vælger viabill ved betaling. Så nu kan du købe en fest kjole uden at betale noget med det samme.