Sko / støvler

Modesko og støvler til kvinder

Vi kvinder kan aldrig få nok af sko,støvler og stiletter. derfor har vi herunder samlet en oversigt over vores nøje udvalgte mode sko og støvler som du kan købe her online og få leveret hurtigt. Mangler du en lækker vinterstøvle eller et par stiletter til festen eller blot et par sommer espadrille, så har vi altid et godt tilbud lige her.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Billige online damesko til kvinder

Elsker du sko?, de fleste kvinder gør. Derfor har vi et bredt sortiment af lækre modesko som passer til enhver stilart. Vi har b.la flade sneakers til den mere casual type, de lange overknee støvler der både kan bruges til fest men også til et lækkert hverdags outfit. Vores sortiment breder sig vidt fra hverdagssko til fest sko og fra sommersko til vinterstøvler. Så her burde du kunne finde et par der passer til dig.

Sneakers og sommersko til damer – hvad skal du vælge?

Fodtøj bruger du hver dag og de skal bære dig rundt, så det er vigtigt, at du finder et par sko der passer til dig og din fod. Samtidig er sko også en slags accessories som fuldender dit look og skoen eller støvlen du vælger skal passe til det tøj du har på, for, at opnå en helhed i dit outfit. Er du den casual type, kan du vælge en flad sneakers sko, heldigvis er sneakers ikke kun brugt til sport længere, de fås nemlig i mange fede stilarter og enhver kvinde burde have et par flade sko stående. Espadriller går også under den mere casual flade sko som vi bruger forår og sommer. Espadrillos er super feminine og klæder enhver sommerkjole, playsuit eller et par shorts. Samtidig sidder den fast til foden, så du ikke går og slæber i dine sko.

Sommersko og vinterstøvler til damer

Vi skifter sko hele året rundt afhængig af årstiden og derfor har vi også adskillige typer damesko i skabet. Vi skal have sko til både de varme og lune dage til forår og sommer og vi skal have nogle mere praktiske og varme støvler eller sko til efterår og vinter, når vejret bliver koldere og der kan være regn og sne. Hos os finder du sko til alle årstider, sommersko som espadrillos eller en vinterstøvle med varmt for til de kolde måneder.

Pas på dine nye sko og støvler

Rengøring af dine sko og støvler Inden du tager dine sko og støvler på første gang, så anbefaler jeg, at du giver dem en omgang imprægnering. Dette bruges så skidt og snavs ikke har så nemt ved, at sætte sig fast men nemmere kan tørres bort. Er der alligevel kommet snavs på dine sko så tag en våd klud og tør dem over med denne. Imprægnering kan med fordel benyttes en gang imellem for at holde snavs borte. Har dine sko fået en dårlig lugt indvendig, så findes der spray der kan fjerne dette, da sko og støvler ikke tåler en omgang i vaskemaskinen.

Tørring af sko

Er dine nye sko blevet våde indvendig er det vigtigt, at du får dem tørret grundigt. Tag snørebånd og evt. sål ud og åben skoen eller støvlen så meget du kan. Kom evt. avispapir ned i og stil dem ved et varmeapparat, dog ikke for tæt på.