Sko

Hos Queen in Fashion finder du et udvalg af sneakers, stilletter, sandaler og støvler. Gå på opdagelse i hver underkategori.

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

Sneakers og sommersko til kvinder – hvad skal du vælge?

Fodtøj bruger du hver dag og de skal bære dig rundt, så det er vigtigt, at du finder et par sko der passer til dig og din fod. Samtidig er sko også en slags accessories som fuldender dit look og skoen eller støvlen du vælger skal passe til det tøj du har på, for, at opnå en helhed i dit outfit. Er du den casual type, kan du vælge et par sneakers, heldigvis er sneakers ikke kun brugt til sport længere, de fås nemlig i mange fede stilarter. Espadrillos går også under den mere casual flade sko som vi bruger forår og sommer. Espadrillos er super feminine og klæder enhver sommerkjole, jumpsuit eller et par shorts. Samtidig sidder den fast til foden, så du ikke går og slæber i dine sko.

 

Pas på dine nye sko og støvler.

Inden du tager dine nye sko og støvler på første gang, anbefaler vi, at du sørger for at imprægere dem. Dette bruges så skidt og snavs ikke så nemt sætter sig fast, men nemmere kan tørres af med en vådklud. Du kan selvfølgelig altid tag en klud at rengøre dine sko med. Imprægnering kan med fordel benyttes en gang imellem for at holde snavs borte. Har dine sko fået en dårlig lugt indvendig, så findes der spray der kan fjerne dette, da sko og støvler ikke tåler en omgang i vaskemaskinen.


Tørring af sko

Er dine nye sko blevet våde indvendig er det vigtigt, at du får dem tørret grundigt. Tag snørebånd og evt. sål ud og åben skoen eller støvlen så meget du kan. Kom evt. avispapir ned i og stil dem ved et varmeapparat, dog ikke for tæt på.